A fost lansată aplicația pentru mobil ITO 2018

A fost lansată aplicația pentru mobil ITO 2018

Organizatorii Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși – Sibiu 2018 au lansat astăzi 30 august, aplicația ITO 2018 care îi va ajuta pe cei interesați de eveniment să aibă acces la informații în timp real. Lansarea are loc cu șapte zile înainte de festivitatea de deschidere ITO 2018.

Aplicația ITO 2018 pentru Android, iOS (în curând) și web (aplicație web progresivă) oferă într-un format dinamic și optimizat informații și conținut multimedia despre Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși, Sibiu, 6-9 septembrie 2018.

Aplicația este nativă 100% pentru Android și iOS, iar varianta aplicației web-progresivă (www.ito2018.mobi) este compatibilă cu toate sistemele de operare.

Aceasta se actualizează în timp real, astfel utilizatorul este conectat 24/24 ore la tot programul evenimentului și la toate informațiile relevante din #ITO2018.

Aplicația este un mijloc modern și facil de informare pentru toți cei care doresc să fie „conectați” cu acest eveniment.

Dacă ești înscris ca participant sau voluntar la ITO 2018 trebuie doar să alegi să îți faci un cont în aplicație! Te poți înregistra cu datele tale, nume și prenume, telefon, e-mail și o parolă sau direct cu contul de Facebook și ai o mulțime de BENEFICII:

  • te „conectezi” live cu întreg evenimentul;
  • găsești toată informația de care ai nevoie despre tot ceea ce presupune participarea sau implicarea ta în eveniment;
  • ai acces la un meniu dedicat participanților și voluntarilor: Program; SHARE!; Versuri; Messenger; Profil și altele;
  • te vei bucura în timp real de toate notificările (browser și SMS) trimise de organizatori;
    te poți împrieteni cu oricare din participanții, voluntarii sau chiar cu organizatorii ITO 2018;
  • în plus, vei avea parte de anumite surprize, concursuri și provocări ITO 2018.

De unde putem descărca aplicația?

  • Google Play: căutând ITO 2018;
  • App Store: căutând ITO 2018;
  • Accesând ito2018.mobi Permite aplicației ITO 2018 să îți trimită notificări web și SMS și nu uita să „instalezi” (din browser) direct pe ecranul „acasă” al dispozitivului tău aplicația web-progresivă ITO 2018… Nu te gândi la spațiul tău din telefon! Dimensiunea aplicației web-progresivă este „zero”…

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși de la Sibiu va marca începutul toamnei anului 2018, fiind un eveniment cu caracter național și internațional, ce va reuni în frumoasa cetate transilvană un număr de peste 3000 de tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani.

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși de la Sibiu va avea loc în perioada  6-9 septembrie 2018.

În cele patru zile ale evenimentului sunt așteptați la Sibiu tineri ortodocși din toate regiunile României, dar și din numeroase alte țări, dintre care amintim Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Germania, Franța, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Turcia, India și altele.

Reuniunea din septembrie 2018 se încadrează în seria întâlnirilor de tineret organizate la Baia Mare în 2013 și 2014, la Cluj în 2015, la București în 2016 și la Iași în 2017.

Întâlnirea de la Sibiu are ca scop crearea unui cadru în care tinerii participanți să se bucure de experiențe formatoare, să trăiască sentimentul comuniunii cu tineri din alte regiuni ale țării sau din străinătate, să împărtășească valorile de viață creștin-ortodoxe și să fie multiplicatori ai mesajului creștin în comunitățile din care provin.

Tema întâlnirii este: „Unitate. Credință. Neam”

Ne vedem la Sibiu, la #ITO2018!

© 2018 ITO 2018 - Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși. Toate drepturile rezervate Mitropolia Ardealului.