Volunteers

Fii voluntar ITO 2018

În culisele unui eveniment precum Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși – Sibiu 2018, vei găsi de toate: imaginație, multă muncă, organizare, planuri, sincronizare, punctualitate, sarcini de îndeplinit, dar și comuniune, prietenie și lucru în echipă.

Fiindcă va fi un eveniment de amploare, ce va reuni un număr mare de participanți din țară și de peste hotare, un rol deosebit de important pe tot parcursul celor patru zile îl vor avea voluntarii ITO 2018.

În cadrul ITO 2018 vor fi implicați peste 250 de voluntari, pe următoarele profile:

  • Voluntari facilitatori-moderatori
  • Voluntari de logistică
  • Voluntari animatori socio-culturali

 

Prin disponibilitate și spirit ospitalier, dar și prin bucuria și entuziasmul lor, voluntarii vor contribui la crearea atmosferei de familiaritate și comuniune pe tot parcursul întâlnirii de la Sibiu.

Pentru a-și însuși din specificul evenimentului și pentru a se forma în vederea îndeplinirii sarcinilor organizatorice, voluntarii vor beneficia de o serie de sesiuni de formare. Datele despre aceste întâlniri vor fi comunicate voluntarilor din timp.

Profilul voluntarului ITO 2018 trebuie să întrunească un set de caracteristici precum: seriozitate, capacitate de lucru în echipă, spirit comunicativ, spirit organizatoric, responsabilitate.

© 2018 ITO 2018 - Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși. Toate drepturile rezervate Mitropolia Ardealului.